• sefqw
  • banner3
  • banner4
  • banner5
  • Quality

    Kualitas

    Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.

  • Certificate

    Sertifikat

    Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.

  • Manufacturer

    Produsen

    Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.

Produk Unggulan

  • Babagan Kita

    Dikenal minangka desainer lan pabrikan produk sing dipimpin portabel, JST wis entuk wutah kanthi cepet ing industri lampu Led sajrone 8 taun kepungkur.Dadi perusahaan sing disertifikasi ISO9001 lan "Hi-Tech Enterprise" sing dinominasi dening Pemerintah, kita terus-terusan nandur modal ing Riset lan Pengembangan produk lampu LED portabel lan kreatif liyane.

Tekane Anyar