Babagan Kita

Pambuka perusahaan

about us 1

Dikenal minangka desainer lan pabrikan produk sing dipimpin portabel, JST wis entuk wutah kanthi cepet ing industri lampu Led sajrone 8 taun kepungkur.

Dadi perusahaan Certified ISO9001 lan "Hi-Tech Enterprise" sing dicalonake dening Pemerintah, kita terus-terusan nandur modal ing Riset lan Pengembangan produk lampu LED portabel lan kreatif liyane.

Saiki, kita wis entuk sawetara paten ing China, lan produk kita duwe macem-macem sertifikat, kayata CE, ROHS, SAA, CB, TUV ect.

Jarstar tansah siyap kanggo kurban terjangkau, efficiency dhuwur, hemat energi, Eco-loropaken lan urip dawa majeng Solusi Lampu LED kanggo saben customer.

Ekspor Luar Negeri

Saiki produk lampu LED kita wis didol menyang luwih saka 90 negara lan wilayah, kayata Israel, Afrika Kidul, Australia, Amerika Serikat, Kanada, Jerman, Swedia, Inggris, Belgia, Netherland, Spanyol, Portugal, Polandia, Rusia, India, Chili , Brasil, Paraguay, Meksiko, Korea, Jepang, Thailand, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Arab Saudi, Iran, lan liya-liyane.

2

Bisa dipercaya

Kita pitados bilih kualitas lan kabutuhan pelanggan bisa digayuh lan wareg mung karo pengabdian sepenuh hati, lan terus-terusan nggayuh kinerja dhuwur saka produk.Kanthi sistem jaminan kualitas sing ketat, kita wis nampa akeh tanggapan lan matur nuwun saka para pelanggan.Kita minangka perusahaan sing bisa dipercaya kanthi reputasi apik.

We gawé solusi cahya sing ora mung kanggo project cahya ing papan, nanging nindakaken ing cara sing sampurna cocog kanggo kabutuhan lan karo impact lingkungan paling bisa.Kanthi cara iki kita ngatur kanggo nggawe atmosfer unik lan sensations, sehat, ngormati masyarakat lan apik kanggo lingkungan, kang njamin kepuasan maksimum kita pelanggan.

CE-EMC of XF Series tracklight_00
RoHS of XF Series tracklight_00

Kenapa Pilih kita?

PRINSIP perusahaan:

Kualitas minangka pondasi, inovasi minangka tenaga pendorong.

NILAI perusahaan:

Jujur & Trust: Ngirim pujian lan njupuk tanggung jawab.

KOPERASI Perusahaan:

Komunikasi lan tim kerja karo mitra.

INOVASI perusahaan:

Ing panelusuran kaunggulan lan kreatifitas.

MISI Perusahaan:

JST-Ngirit energi kanggo kabeh jagad.

SEJARAH JARSTAR

• 2012- JARSTAR digawe, perusahaan sing nggawe lan nyebarake produk lampu hiasan interior.

• 2014- Nggawe merek, JARSTAR, fokus ing desain, manufaktur lan komersialisasi produk lampu hiasan.

• 2016- 2021-Fokus ing cahya komersial (LED Downlight, LED Tracklight, LED cahya linear etc).