JARSTAR LED Downlight DTD 10-35W

JARSTAR LED Downlight DTD 10-35W
  • JARSTAR LED Downlight DTD 10-35W
  • JARSTAR LED Downlight DTD 10-35W
  • JARSTAR LED Downlight DTD 10-35W
  • JARSTAR LED Downlight DTD 10-35W

Katrangan singkat:

Model: JST-DTD
Daya: 10W-35W
Chip LED: Warga / Cree
Merk Driver: OSRAM/ Philips/ Tridonic
OUT: 90/97
Werna Rampung: Putih / Ireng / Customized
Sudut Beam: 15° 24° 36°
Dhiameter: 75mm-145mm
Jembar: 70-130 mm


Detail Produk

Tag produk

Downlight digunakake minangka lampu njero ruangan umum kanggo kantor, area komersial supermarket utawa papan omah & kontrak.Downlight dirancang kanggo instalasi recessed langit-langit.Awak luminer dibangun ing aluminium diecast, tutup pasuryan bunder, gunakake chip COB CREE/ CITIZEN ndhuwur internasional, lan macem-macem sudut sinar 15° 24° 36° kanggo pilihan kualitas sing apik, desain anti-silau kanthi macem-macem aksesoris panggantos gratis.Driver digunakakeAC220- 240V/ AC100- 277V, triac/ 0- 10V/ DALI dim.

Apa sing Downlights?

Apa kanggo omah, kantor, utawa fasilitas liyane, lampu mudhun LED bisa nyedhiyakake katerangan titik lan fokus lan irit energi super amarga ngasilake kurang panas tinimbang solusi cahya liyane.Sampurna nalika maca utawa nalika sampeyan butuh cahya sing konsentrasi.Temtokake papan sing bakal sampeyan pasang lampu mudhun LED, ngerti ukuran tartamtu sing dibutuhake, banjur cocog karo produk kita.

Bahan

Badan luminer dibangun ing aluminium diecast kanthi kaca frosted kelas dhuwur + reflektor efisiensi dhuwur, transmitansi cahya> 90%, pasuryan tengen kanthi finish ing Putih/Ireng.

Spesifikasi

Model daya BANGKUT CCT PF saiki Tegangan Input Sudut Beam ukuran Potongan
JST-DTD 10W > 90/97 2700K-5000K > 0,65 0.25A AC 220-240 V 15/24/36 D75 * H106mm 70 mm
JST-DTD 15W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 0.35A AC 220-240 V 15/24/36 D91 * H120mm 80 mm
JST-DTD 25W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 0.65A AC 220-240 V 15/24/36 D128 * H130 mm 120 mm
JST-DTD 30W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 0.75A AC 220-240 V 15/24/36 D145 * H130 mm 130 mm
JST-DTD 35W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 0.85A AC 220-240 V 15/24/36 D145 * H130 mm 130 mm

Detail Ukuran

tu (3)

10W

tu (4)

15W/25W

tu (1)

25W

tu (2)

30W/35W

Kaluwihan

1. Die-cast aluminium heatsink kanggo ketemu rega ekonomi.
2. Non-flicking nggawe lingkungan cahya apik.
3. Desain ragad glare, titik cahya sing sampurna kanthi cast sing tepat.
4. Klip sing bisa diatur, gampang dipasang.

5. Umur urip kanggo 50.000hrs.
6. IP20.
7. Lebu lan banyu mlebu.
8. Iluminasi sing apik bisa ningkatake produktivitas.

Instalasi

Cepet, aman lan gampang dipasang.

Sampurna kanggo konstruksi anyar lan remodel.

Low-profil becik kanggo instalasi cethek.

Dirating kanggo panggunaan njero ruangan.

Disetujui kanggo lokasi lembab.

Dimmable, kompatibel karo paling dimmers.

IC dirating.

Aplikasi

Sampurna kanggo langit-langit cethek sing ora nampung kaleng sing recessed,Pawon,kamar mandi,Kamar kulawarga, Kantor, Setelan Eceran, Cocog kanggo ing balkoni utawa eaves.

Applications (2)
Applications (1)
Applications (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan