JARSTAR LED Downlight DTF 10-50W

JARSTAR LED Downlight DTF  10-50W
  • JARSTAR LED Downlight DTF  10-50W
  • JARSTAR LED Downlight DTF  10-50W
  • JARSTAR LED Downlight DTF  10-50W
  • JARSTAR LED Downlight DTF  10-50W
  • JARSTAR LED Downlight DTF  10-50W

Katrangan singkat:

Model: JST-DTF
Daya: 10W-50W
Chip LED: Warga / Cree / Philips3030
Merk Driver: OSRAM/ Philips/ Tridonic
OUT: 90/97
Werna Rampung: Putih / Ireng / Customized
Sudut Beam: 60°(COB)/90°(SMD)
Dhiameter: 110mm-230mm
Potongan: 90mm-210mm


Detail Produk

Tag produk

COB (2)

Downlight dirancang kanggo instalasi recessed langit-langit.Awak luminer dibangun ing aluminium die-cast kanthi kaca frosted kelas dhuwur matt kanthi warna putih.Luminaire dibangun ing DALI / 0-10V / Traic Dimmable Electronic Control Gear dipakani ing 220-240V;50/60 Hz. Downlight glary bisa nimbulaké ketegangan mripat, sirah lan bisa ngganggu wong saka tugas ing tangan, sorotan kurang utawa downlight free sorotan ora nggawe titik visble cahya kanggo ambiance penake tanpa njedhul atos cahya ing langit-langit. Sing luwih recessed titik cahya kurang glary downlight bakal katon ing langit-langit. Heatsink wis dirancang kanggo dadi kompak sabisa nalika isih nahan sifat boros panas banget.Iki ngidini downlight dipasang ing papan langit-langit sing sempit.

SMD & COB

SMD Surface mount diode- Downlight iki becik yen sampeyan pengin nyebarake cahya sing cocok kanggo wilayah sing luwih gedhe lan apik kanggo ngirimake lumens / cahya sing luwih dhuwur kanthi watt sing luwih murah.

COB Chip on Board- Nyedhiyakake sumber cahya sing luwih apik kanthi nggunakake reflektor sing ngasilake cahya fokus sing luwih asri.A cob mung duwe siji chip LED, minangka gantos kanggo SMD kang wis Uploaded chip LED.

Bahan

Awak luminer dibangun ing aluminium die-cast kanthi kaca frosted kelas dhuwur + reflektor efisiensi dhuwur, transmisi cahya> 90%, pasuryan tengen karo finish ing Putih/Ireng.

Spesifikasi

Model daya BANGKUT CCT PF saiki Tegangan Input Sudut Beam ukuran Potongan
JST-DTF 10W > 80/90 2700K-5000K > 0,65 0.25A AC 220-240 V 60°/90° D145 * H69 mm 125 mm
JST-DTF 15W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.35A AC 220-240 V 60°/90° D145 * H69 mm 125 mm
JST-DTF 20W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.50A AC 220-240 V 60°/90° D145 * H69 mm 125 mm
JST-DTF 25W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.65A AC 220-240 V 60°/90° D190 * H186 mm 165 mm
JST-DTF 40W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 1.00A AC 220-240 V 60°/90° D230 * H99 mm 200 mm
JST-DTF 50W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 1.25A AC 220-240 V 60°/90° D230 * H99 mm 200 mm

Detail Ukuran

1

15W/20W

2

25W/30W

3

30W / 40W / 50W

Kaluwihan

1. Die-cast aluminium heatsink kanggo ketemu rega ekonomi.

 2. Non-flicking nggawe lingkungan cahya apik.

 3. Desain ragad glare, titik cahya sing sampurna kanthi cast sing tepat.


4. Klip sing bisa diatur, gampang dipasang.

5. IP44.

6. Umur urip 50.000 jam.

Solusi fleksibel

- Konsultasi individu.

-Portofolio produk ekstensif kanggo macem-macem lingkungan produksi.

- Sistem manajemen lampu cerdas adhedhasar teknologi LED.
-Luminaires kanthi fluks padhang dhuwur lan katerangan homogen nambah safety produksi.

Aplikasi

Toko perhiasan, museum, lampu swasana ati, bank, supermarket bandara lan liya-liyane.

Applications (2)
Applications (1)
Applications (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan