JARSTAR LED Downlight DTH 10-40W

JARSTAR LED Downlight DTH 10-40W
  • JARSTAR LED Downlight DTH 10-40W
  • JARSTAR LED Downlight DTH 10-40W
  • JARSTAR LED Downlight DTH 10-40W
  • JARSTAR LED Downlight DTH 10-40W
  • JARSTAR LED Downlight DTH 10-40W

Katrangan singkat:

Model: JST-DTH
Daya: 10W-50W
Chip LED: Warga / Cree
Merk Driver: OSRAM/ Philips/ Tridonic
OUT: 90/97
Werna Rampung: Putih / Ireng / Customized
Sudut Beam: 60 °
Dhiameter: 112mm-210mm
Jembar: 95-195 mm


Detail Produk

Tag produk

Apa sing Downlights?

Lampu Downlight LED minangka lampu sing bisa dipasang kanthi gampang ing ruang kosong ing langit-langit.Iki minangka solusi lampu hemat energi sing apik banget sing dirancang kanggo macem-macem aplikasi.LED Downlights mancaraken cahya ing arah mudhun karo beam akurat lan panah.Downlights iku wangun cahya Versatile lan unobtrusive;Tujuan utama downlight yaiku nyedhiyakake cahya sekitar sing fungsional.Padha sampurna kanggo mesthekake kamar wis murup uga, karo sawetara saka sudhut LED downlights, nemokake cahya tengen iku prasaja.

Lampu mudhun LED digunakake kanggo nepaki peran cahya sing beda-beda kayata cahya aksen, cahya umum, lan cahya tugas.We ing Wipro spesialis ing LED Ceiling Downlights, kang paling cocog kanggo aplikasi ing wilayah kaya toko eceran, galeri seni, showrooms, téater, mall lan liyane.Kanthi teknologi LED paling apik ing kelas, LED sing cocog karo LM80, lan driver sing dirancang khusus, lampu mudhun LED kita dirancang kanthi sampurna.Dheweke pancen serbaguna lan kasedhiya ing macem-macem pilihan kayata pilihan sinar lan suhu warna kanggo kabutuhan pertunjukan sampeyan.We ing Wipro Lighting, pracaya nggawe luwih gedhe saka pengalaman urip kanggo kabeh konsumen kita.Mangkono, sawetara saka sudhut produk kualitas unggul.

Bahan

Awak luminer dibangun ing aluminium diecast kanthi kaca beku kelas dhuwur + reflektor efisiensi dhuwur, transmisi cahya> 90%, pasuryan tengen kanthi finish ing Putih/Ireng.

Spesifikasi

Model daya BANGKUT CCT PF saiki Tegangan Input Sudut Beam ukuran Potongan
JST-DTH 10W > 90/ 97 2700K-5000K > 0,65 0.25A AC 220-240 V 60/90 D112 * H72 mm 95 mm
JST-DTH 20W > 90/ 97 2700K-5000K > 0,90 0.50A AC 220-240 V 60/90 D140 * H82 mm 125 mm
JST-DTH 25W > 90/ 97 2700K-5000K > 0,90 0.65A AC 220-240 V 60/90 D160 * H92 mm 145 mm
JST-DTH 30W > 90/ 97 2700K-5000K > 0,90 0.75A AC 220-240 V 60/90 D180 * H102 mm 165 mm
JST-DTH 40W > 90/ 97 2700K-5000K > 0,90 1.00A AC 220-240 V 60/90 D210 * H112 mm 195 mm

Detail Ukuran

TU (2)

10W

TU (3)

20W

TU (4)

25W

TU (5)

30W

TU (1)

40W

Kaluwihan

-Slim recessed desain downlight LED menehi solusi cahya recessed kanggo langit-langit banget cethek.

- Potongan putih sing wis dipasang nyedhiyakake tampilan sing mulus.

-ENERGY STAR dirating kanggo efficiency banget lan keuntungan ngirit biaya.

-Lensa polikarbonat tanpa glare, tahan benturan.

-Fully dimmable, cepet lan urip nganti 45 taun.

-Komponen kualitas njamin output lumen paling luweh sajrone umur LED.

-Suhu operasi sing luwih adhem tinimbang sumber cahya pijar utawa halogen.

Aplikasi

Setelan eceran, toko perhiasan, museum, lampu swasana ati, bank, supermarket bandara lan liya-liyane.

Applications (1)
Applications (2)
Applications (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan