JARSTAR LED Downlight DTI 15-50W

JARSTAR LED Downlight DTI 15-50W
  • JARSTAR LED Downlight DTI 15-50W
  • JARSTAR LED Downlight DTI 15-50W
  • JARSTAR LED Downlight DTI 15-50W
  • JARSTAR LED Downlight DTI 15-50W
  • JARSTAR LED Downlight DTI 15-50W

Katrangan singkat:

Model: JST-DTI
Daya: 15W-50W
Chip LED: Warga / Cree
Merk Driver: OSRAM/ Philips/ Tridonic
OUT: 90/97
Werna Rampung: Putih / Ireng / Customized
Sudut Beam: 15° 24° 38° 60°
Dhiameter: 100mm-180mm
Potongan: 90mm-165mm


Detail Produk

Tag produk

Apa sing Downlights?

Apa kanggo omah, kantor, utawa fasilitas liyane, lampu mudhun LED bisa nyedhiyakake katerangan titik lan fokus lan irit energi super amarga ngasilake kurang panas tinimbang solusi cahya liyane.Downlight digunakake minangka lampu njero ruangan umum kanggo kamar mandi, area komersial hotel utawa papan omah & kontrak.Downlight dirancang kanggo instalasi recessed langit-langit.Awak luminer dibangun ing aluminium diecast kanthi lensa beku kelas dhuwur matt kanthi warna putih.Luminaire nduweni tingkat isolasi vs lingkungan IP65. Downlights minangka wangun cahya sing serbaguna lan ora ngganggu;Tujuan utama downlight yaiku nyedhiyakake cahya sekitar sing fungsional.Padha sampurna kanggo mesthekake kamar wis murup uga, karo sawetara saka sudhut LED downlights, nemokake cahya tengen iku prasaja.

Diecast Aluminium Body & Heatsink

Kabeh pigura saka downlight digawe saka aluminium diecast rampung ing werna matte.Heatsink uga digawe saka aluminium sing padha kanggo njaga tingkat panas nganti minimal.Desain heatsink sing kompak uga nggawe lampu mudhun sing cocog kanggo dipasang ing rongga langit-langit cilik.

Rasa nyaman

- Cahya minangka faktor feelgood kanggo tamu: kombinasi harmonis saka cahya umum lan aksen.

- Cahya multifungsi kanggo macem-macem tujuan: urip, kerja, turu.

-Panganggo-loropaken: prasaja kanggo operate, cahya dimmable.

Ngirit energi, nyuda biaya

Layanan kita- audit energi, pitungan cahya lan lampu LED (ngirit energi nganti 90% saka halogen) - ngirim mbayar maneh kanthi cepet lan mbantu nggayuh target hemat energi
Dhukungan kanggo entuk sertifikasi lingkungan.

Spesifikasi

Model daya BANGKUT CCT PF saiki Tegangan Input Sudut Beam ukuran Potongan
JST-DTI 15W > 90/ 95 2700K-5000K > 0,90 0.35A AC 220-240 V 15°/24°/38°/60° D100 * H64 mm 90 mm
JST-DTI 20W > 90/ 95 2700K-5000K > 0,90 0.50A AC 220-240 V 15°/24°/38°/60° D100 * H64 mm 90 mm
JST-DTI 25W > 90/ 95 2700K-5000K > 0,90 0.65A AC 220-240 V 15°/24°/38°/60° D136 * H83 mm 125 mm
JST-DTI 30W > 90/ 95 2700K-5000K > 0,90 0.75A AC 220-240 V 15°/24°/38°/60° D136 * H83 mm 125 mm
JST-DTI 35W > 90/ 95 2700K-5000K > 0,90 0.85A AC 220-240 V 15°/24°/38°/60° D158 * H96 mm 145 mm
JST-DTI 40W > 90/ 95 2700K-5000K > 0,90 1.00A AC 220-240 V 15°/24°/38°/60° D158 * H96 mm 145 mm
JST-DTI 45W > 90/ 95 2700K-5000K > 0,90 1.10A AC 220-240 V 15°/24°/38°/60° D180 * H109 mm 165 mm
JST-DTI 50W > 90/ 95 2700K-5000K > 0,90 1.25A AC 220-240 V 15°/24°/38°/60° D180 * H109 mm

Detail Ukuran

P (2)

15W/20W

P (3)

25W/30W

P (4)

35W/40W

P (1)

45W/50W

Kaluwihan

-Slim recessed desain downlight LED menehi solusi cahya recessed kanggo langit-langit banget cethek.

- Potongan putih sing wis dipasang nyedhiyakake tampilan sing mulus.

-ENERGY STAR dirating kanggo efficiency banget lan keuntungan ngirit biaya.

-Lensa polikarbonat sing ora glare, tahan benturan.

-Komponen kualitas njamin output lumen paling luweh sajrone umur LED.

-Suhu operasi sing luwih adhem tinimbang sumber cahya pijar utawa halogen.

Aplikasi

Supermarket bandara, toko Perhiasan, museum, lampu swasana ati, bank lan liya-liyane.

Applications (1)
Applications (2)
Applications (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan