JARSTAR LED Downlight DTP 7-30W

JARSTAR LED Downlight DTP  7-30W
  • JARSTAR LED Downlight DTP  7-30W
  • JARSTAR LED Downlight DTP  7-30W
  • JARSTAR LED Downlight DTP  7-30W
  • JARSTAR LED Downlight DTP  7-30W
  • JARSTAR LED Downlight DTP  7-30W

Katrangan singkat:

Model: JST-DTP
Daya: 7W-30W
Chip LED: Warga / Cree
Merk Driver: OSRAM/ Philips/ Tridonic
OUT: 90/97
Werna Rampung: Putih / Ireng / Customized
Sudut Beam: 12 ° / 38 °
Dhiameter: 85mm-170mm
Jembar: 75-140 mm


Detail Produk

Tag produk

Lampu mudhun LED digunakake kanggo nepaki peran cahya sing beda-beda kayata cahya aksen, cahya umum, lan cahya tugas.We ing Wipro spesialis ing LED Ceiling Downlights, kang paling cocog kanggo aplikasi ing wilayah kaya toko eceran, galeri seni, showrooms, téater, mall lan liyane.Kanthi teknologi LED paling apik ing kelas, LED sing cocog karo LM80, lan driver sing dirancang khusus, lampu mudhun LED kita dirancang kanthi sampurna.Dheweke pancen serbaguna lan kasedhiya ing macem-macem pilihan kayata pilihan sinar lan suhu warna kanggo kabutuhan pertunjukan sampeyan.We ing Wipro Lighting, pracaya nggawe luwih gedhe saka pengalaman urip kanggo kabeh konsumen kita.Mangkono, sawetara saka sudhut produk kualitas unggul. Die-cast aluminum awak dirancang kanggo nyedhiyani kontrol termal optimal karo ngelmu kebatinan aluminium karo reflektor aluminium.

Desain Super Slimline

Heatsink wis dirancang dadi kompak sabisa nalika isih nahan sifat pambuangan panas sing apik banget.Iki ngidini downlight dipasang ing papan langit-langit sing sempit.

Low Glare Downlihgt

A downlight glary bisa nimbulaké ketegangan mripat, sirah lan bisa ngganggu wong saka tugas ing tangan, sorotan kurang utawa downlight free glare nggawe ora titik cahya katon kanggo ambiance penake tanpa pops atos cahya ing langit-langit. saka cahya iku kurang glary downlihgt bakal katon ing langit-langit.

Solusi fleksibel

- Konsultasi individu.

-Portofolio produk ekstensif kanggo macem-macem lingkungan produksi.

- Sistem manajemen lampu cerdas adhedhasar teknologi LED.

-Luminaires kanthi fluks padhang dhuwur lan katerangan homogen nambah productio.

Spesifikasi

Model daya BANGKUT CCT PF saiki Tegangan Input Sudut Beam ukuran Potongan
JST-DTP 7W > 90/97 2700K-5000K > 0,65 0.25A AC 220-240V 50 D115 * H65 mm 100 mm
JST-DTP 12W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 0.50A AC 220-240V 50 D140 * H80 mm 125 mm
JST-DTP 20W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 0.75A AC 220-240V 50 D160 * H85 mm 145 mm
JST-DTP 30W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 1.00A AC 220-240V 50 D200 * H98 mm 180 mm

Detail Ukuran

7W

7W

12W

12W

20W

20W

30W

30W

Kaluwihan

1. Konsumsi energi sing sithik banget.

2. Non-flicking nggawe lingkungan cahya apik.

3. Iluminasi sing apik bisa ningkatake produktivitas.

4. Klip sing bisa diatur, gampang dipasang.

5. IP20.

6. Umur urip 50.000 jam.

Aplikasi

Toko perhiasan, museum, lampu swasana ati, bank, supermarket bandara lan liya-liyane.

Applications (1)
Applications (2)
Applications (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan