JARSTAR LED Downlight DTZ 10-50W

JARSTAR LED Downlight DTZ 10-50W
  • JARSTAR LED Downlight DTZ 10-50W
  • JARSTAR LED Downlight DTZ 10-50W
  • JARSTAR LED Downlight DTZ 10-50W
  • JARSTAR LED Downlight DTZ 10-50W

Katrangan singkat:

Model: JST-DTZ
Daya: 10W-50W
Chip LED: Warga / Cree
Merk Driver: OSRAM / Philips/T ridonic
OUT: 90/97
Werna Rampung: Putih / Ireng / Disesuaikan
Sudut Beam: 15°24°38°
Dhiameter: 100mm-180mm
Potongan: 90mm-165mm


Detail Produk

Tag produk

Downlight bunder sing bisa diatur saka Jarstar.Downlight digunakake minangka lampu aksen umum kanggo area komersial jendela toko lan ruangan njero ruangan sing beda.Downlight dirancang kanggo instalasi recessed langit-langit.Awak luminer digawe saka aluminium diecast dicet putih / ireng.Luminaire nduweni tingkat isolasi vs lingkungan IP20.Luminaire ngidini ngiringake 70 ° lan rotasi 350 °.Kulawarga downlight iki nambahake reflektor specular padhang dhuwur sing digawe saka aluminium kemurnian dhuwur kanthi sudut sinar 15°/24°/38°.Luminaire nambah sumber LED 10W- 50 W kanthi suhu warna 2700K-5000K, Reproduksi warna luwih dhuwur tinimbang 80% lan dispersi kromatik luwih murah tinimbang 3 SMDC.Perlengkapan nduweni fluks output 1000- 5000 Lm, kanthi efisiensi 100 Lm / W lan konsumsi total 10W- 50W.

Apa sing Downlights?

Apa kanggo omah, kantor, utawa fasilitas liyane, lampu mudhun LED bisa nyedhiyakake katerangan titik lan fokus lan efisien energi super amarga ngasilake kurang panas tinimbang solusi cahya liyane. Lampu mudhun LED digunakake kanggo nepaki peran cahya sing beda yaiku. , cahya aksen, cahya umum, lan cahya tugas.We ing Wipro spesialis ing LED Ceiling Downlights, kang paling cocog kanggo aplikasi ing wilayah kaya toko eceran, galeri seni, showrooms, téater, mall lan liyane.Kanthi teknologi LED paling apik ing kelas, LED sing cocog karo LM80, lan driver sing dirancang khusus, lampu mudhun LED kita dirancang kanthi sampurna.Dheweke pancen serbaguna lan kasedhiya ing macem-macem pilihan kayata pilihan sinar lan suhu warna kanggo kabutuhan pertunjukan sampeyan.We ing Wipro Lighting, pracaya nggawe luwih gedhe saka pengalaman urip kanggo kabeh konsumen kita.Mangkono, sawetara saka sudhut produk kualitas unggul.Die-cast aluminum awak dirancang kanggo nyedhiyani kontrol termal optimal karo ngelmu kebatinan aluminium karo reflektor aluminium.

Rasa nyaman

- Cahya minangka faktor feelgood kanggo tamu: kombinasi harmonis saka cahya umum lan aksen.
- Cahya multifungsi kanggo macem-macem tujuan: urip, kerja, turu
-Panganggo-loropaken: prasaja kanggo operate, cahya dimmable.

Ngirit energi, nyuda biaya

Layanan kita - audit energi, pitungan cahya lan lampu LED (ngirit energi nganti 90% saka halogen) - ngirim mbayar maneh kanthi cepet lan mbantu nggayuh target hemat energi
Dhukungan kanggo entuk sertifikasi lingkungan

Spesifikasi

Model daya BANGKUT CCT PF saiki Tegangan Input Sudut Beam ukuran Potongan
JST- DTZ 10W > 80/90 2700K-5000K > 0,65 0.25A AC 220-240 V 15/24/36/60 D140 * H115 mm 125 mm
JST- DTZ 15W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.35A AC 220-240 V 15/24/36/60 D140 * H115 mm 125 mm
JST- DTZ 25W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.60A AC 220-240 V 15/24/36/60 D140 * H115 mm 125 mm
JST- DTZ 30W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.75A AC 220-240 V 15/24/36/60 D160 * H130 mm 145 mm
JST- DTZ 35W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.85A AC 220-240 V 15/24/36/60 D160 * H130 mm 145 mm
JST- DTZ 45W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 1.10A AC 220-240 V 15/24/36/60 D190 * H160 mm 170 mm
JST- DTZ 50W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 1.25A AC 220-240V 15/24/36/60 D190 * H160 mm 170 mm

Detail Ukuran

tu (1)

10W / 15W / 25W

tu (3)

30W/35W

tu (2)

45W/50W

Kaluwihan

-Sampurna kanggo langit-langit cethek sing ora nampung kaleng sing recessed.

- Pawon.

- jedhing.

- Kamar kulawarga

- Kantor

-Setelan eceran

-Ideal kanggo ing balconies utawa eaves

Aplikasi

Applications (1)
Applications (2)
Applications (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan