JARSTAR LED Grille Downlight RC 12W-75W

JARSTAR LED Grille Downlight RC 12W-75W
  • JARSTAR LED Grille Downlight RC 12W-75W
  • JARSTAR LED Grille Downlight RC 12W-75W
  • JARSTAR LED Grille Downlight RC 12W-75W
  • JARSTAR LED Grille Downlight RC 12W-75W
  • JARSTAR LED Grille Downlight RC 12W-75W

Katrangan singkat:

Model: JST-RC
Daya: 12W-75W
Chip LED: Warga / Cree
Merk Driver: OSRAM/ Philips/ Tridonic
OUT: 90/97
Werna Rampung: Putih / Ireng / Customized
Sudut Beam: 15°24°38°60°
Dhiameter: 98mm-240mm
Potongan: 90mm-230mm


Detail Produk

Tag produk

Apa sing Downlights?

Apa kanggo omah, kantor, utawa fasilitas liyane, lampu mudhun LED bisa nyedhiyakake katerangan titik lan fokus lan hemat energi amarga ngasilake kurang panas tinimbang solusi cahya liyane. Iku sampurna nalika maca utawa kapan wae sampeyan butuh. cahya klempakan.Temtokake papan sing bakal sampeyan pasang lampu mudhun LED, ngerti ukuran tartamtu sing dibutuhake, banjur cocog karo produk kita.

SMD & COB

SMD Surface mount diode- Downlight iki becik yen sampeyan pengin nyebarake cahya sing cocok kanggo wilayah sing luwih gedhe lan apik kanggo ngirimake lumens / cahya sing luwih dhuwur kanthi watt sing luwih murah.
COB Chip on Board- Nyedhiyakake sumber cahya sing luwih apik kanthi nggunakake reflektor sing ngasilake cahya fokus sing luwih asri. Tongkol mung duwe siji chip LED, tinimbang SMD sing duwe susunan chip LED.

Bahan

Awak luminer dibangun ing aluminium diecast kanthi lensa frosted kelas dhuwur + reflektor efisiensi dhuwur, transmisi cahya> 90%, dering pasuryan kanthi finish ing Putih / Ireng.

PELANGGAN BEEFIT

Efisiensi biaya dhuwur, wektu mbayar maneh sing menarik

-Short payback kaping kanggo sistem cahya.

-Lampu LED lan LMS nyuda konsumsi energi lan nyuda biaya energi.

- Comprehensive selaras karo standar.

-Jaminan ekstensif.

Spesifikasi

Model daya BANGKUT CCT PF saiki Tegangan Input Sudut Beam ukuran Potongan
JST-RC 12W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.30A AC 220-240 V 15°/24°/36°/60° L98 * H120mm 90 mm
JST-RC 15W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.35A AC 220-240 V 15°/24°/36°/60° L98 * H120mm 90 mm
JST-RC 20W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.50A AC 220-240 V 15°/24°/36°/60° L130 * H135 mm 120 mm
JST-RC 25W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.60A AC 220-240 V 15°/24°/36°/60° L130 * H135 mm 120 mm
JST-RC 30W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.75A AC 220-240 V 15°/24°/36°/60° L160 * H155 mm 140 mm
JST-RC 35W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.90A AC 220-240 V 15°/24°/36°/60° L160 * H155 mm 140 mm
JST-RC 12W*2/3 > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.30A * 2/3 AC 220-240 V 15°/24°/36°/60° L185 * W100 * H120 mm 175 * 90 mm
JST-RC 15W*2/3 > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0,35A * 2/3 AC 220-240 V 15°/24°/36°/60° L185 * W100 * H120 mm 175 * 90 mm
JST-RC 20W*2/3 > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0,50A * 2/3 AC 220-240 V 15°/24°/36°/60° L240 * W130 * H135 mm 230 * 120 mm
JST-RC 25W*2/3 > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0,60A * 2/3 AC 220-240 V 15°/24°/36°/60° L240 * W130 * H135 mm 230 * 120 mm

Detail Ukuran

2X12W15W

12W/15W

2X20W25W

20W/25W

12W15W

12W/15W

20W25W

20W/25W

30W35W

30W/35W

Solusi fleksibel lan fungsional

-Teknologi lampu groundbreaking lan sistem manajemen cahya kanggo papan kerja lan lampu umum
-Konsep cahya sing cocog karo syarat
-Solusi cahya sing bisa ngedongkrak konsentrasi lan receptivity

Kaluwihan

1. Die-cast aluminium heatsink kanggo ketemu rega ekonomi.

2. Non-flicking nggawe lingkungan cahya apik.

3. Desain ragad glare, titik cahya sing sampurna kanthi cast sing tepat.

4. Klip sing bisa diatur, gampang dipasang.

5. IP20.

6. Umur urip 50.000 jam.

 

Aplikasi

Applications (1)
Applications (2)
Applications (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan