JARSTAR LED Hotel downlight HTB 7W- 12W

JARSTAR LED Hotel downlight HTB 7W- 12W
  • JARSTAR LED Hotel downlight HTB 7W- 12W
  • JARSTAR LED Hotel downlight HTB 7W- 12W
  • JARSTAR LED Hotel downlight HTB 7W- 12W
  • JARSTAR LED Hotel downlight HTB 7W- 12W

Katrangan singkat:

Model: JST-HTB
Daya: 7W-12W
Chip LED: CITIZEN / Cree
Merk Driver: OSRAM/ Philips/ Tridonic
OUT: 90/97
Werna Rampung: Putih / Ireng / Customized
Sudut Beam: 15 ° / 24 ° / 36 °
Dhiameter: 75mm / 85mm
Potongan: 65mm / 75mm


Detail Produk

Tag produk

Data produk

Seri downlight mini dirancang dening perancang lampu kondhang miturut perfermance lan applacation cahya anti-silau jero sing bisa arsip UGR <19. Desain modular, cepet ngumpul lan disassemble.Pangopènan ngarep.Bentuk reflektor sing beda kanggo pilihan.Bentuk kanggo fitting kalebu Bunder, Square, Fixed, Gimbal, Trimless., Downlight kanggo digunakake minangka lampu njero ruangan umum kanggo kantor, area komersial supermarket utawa papan omah & kontrak.Downlight dirancang kanggo instalasi recessed langit-langit.75mm / 85mm diameteripun tutup pasuryan bunder, nggunakake internasional ndhuwur COB CITIZEN chip, lan macem-macem amba beam kanggo pilihan kualitas sarwa, desain anti-silau karo macem-macem aksesoris panggantos free, driver non-kerlip, triac dimmable lan 1-10V dimmable pas beda dimming. sistem, garansi 5 taun. Bodi luminaire dibangun ing aluminium diecast, tutup pasuryan bunder, gunakake chip COB OSRAM/ Cree ndhuwur internasional, lan macem-macem sudut sinar 10°/ 15°/24°/ 36° kanggo pilihan kualitas apik, anti- desain glare karo macem-macem aksesoris panggantos free.Luminaire nduweni tingkat isolasi vs lingkungan 20. Luminaire nambahake sumber LED 7W- 12W kanthi suhu warna 3000K / 4000K / 5000K, Reproduksi warna luwih dhuwur tinimbang 85% lan dispersi kromatik luwih murah tinimbang 3 SMDC.Fixture wis n fluks output saka lumens dhuwur, karo efficiency 80 Lm / W lan konsumsi total.Urip rata-rata kanggo luminaire yaiku (jam) 50.000.

Kinerja Produk

Bahan

Badan luminer dibangun ing aluminium diecast kanthi kaca bening kelas dhuwur + reflektor efisiensi dhuwur, transmisi cahya> 90%, pasuryan tengen kanthi finish ing Putih/Ireng.A downlight glary bisa nimbulaké ketegangan mripat, ngelu lan bisa ngganggu wong saka tugas ing tangan, sorotan kurang utawa downlight free sorotan ora nggawe titik visble cahya kanggo ambiance penake tanpa njedhul atos cahya ing langit-langit.Sing liyane recessed titik cahya kurang glary downlihgt bakal katon ing langit-langit.

Spesifikasi

Model daya BANGKUT CCT PF saiki Tegangan Input Sudut Beam ukuran Potongan
JST-HTB 7W > 80/90 2700K-5000K > 0,65 0.15A AC 220-240 V 15°/ 24°/ 36° D72 * H64mm 65 mm
JST-HTB 12W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.30A AC 220-240 V 15°/ 24°/ 36° D88 * H92 mm 75 mm

Detail Ukuran

7W

7W

12W

12W

Kaluwihan

• kaping payback singkat kanggo sistem cahya.
• cahya LED lan LMS konsumsi energi murah lan ngurangi biaya energi.
• Comprehensive selaras karo standar.
• jaminan ekstensif.
• Konsumsi energi sing sithik banget.
• payback Rapid.
• Iluminasi sing apik bisa ningkatake produktivitas.
• Kualitas awet: model cahya karo IK08 apik impact resistance, IP65 pangayoman marang- bledug lan banyu mlebu.

Rekomendasi panggunaan

• Sampurna kanggo langit-langit cethek sing ora nampung kaleng recessed.
• Pawon.
• Jedhing.
• Kamar kulawarga.
• Kantor.
• Setelan eceran.
• Becik kanggo ing balconies utawa eaves.

Aplikasi

Applications (1)
Applications (2)
Applications (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan