JARSTAR LED Hotel downlight HTF 7W- 12W

JARSTAR LED Hotel downlight HTF 7W- 12W
  • JARSTAR LED Hotel downlight HTF 7W- 12W
  • JARSTAR LED Hotel downlight HTF 7W- 12W
  • JARSTAR LED Hotel downlight HTF 7W- 12W
  • JARSTAR LED Hotel downlight HTF 7W- 12W
  • JARSTAR LED Hotel downlight HTF 7W- 12W

Katrangan singkat:

Model: JST-HTF
Daya: 7W-12W
Chip LED: CITIZEN / Cree
Merk Driver: OSRAM/ Philips/ Tridonic
OUT: 90/97
Rampung Werna: Putih / Ireng / Customized
Sudut Beam: 15 ° / 24 ° / 36 °
Dhiameter: 75mm / 85mm
Potongan: 65mm / 75mm


Detail Produk

Tag produk

Data produk

Hotel LED Downlight Starwood Series wiwitane diteliti lan dikembangake dening JARSTAR, downlight kanggo digunakake minangka lampu njero ruangan umum kanggo kantor, area komersial supermarket utawa papan omah & kontrak.Downlight dirancang kanggo instalasi recessed langit-langit.75mm / 85mm tutup pasuryan bunder diameteripun, nggunakake chip COB CITIZEN ndhuwur internasional, lan macem-macem beam angle24 °, 36 ° kanggo pilihan kualitas sarwa, desain anti-silau karo macem-macem aksesoris panggantos free, driver non-kerlip, triac dimmable lan 1-10V dimmable kanggo pas sistem dimming beda, 5 taun, babar pisan.

Kinerja Produk

Rasa nyaman

• Cahya minangka faktor feelgood kanggo tamu: kombinasi harmonis saka cahya umum lan aksen.
• Lampu multifungsi kanggo macem-macem tujuan: urip, kerja, turu.
• LUser-loropaken: prasaja kanggo operate, cahya dimmable.

Bahan
Badan luminer dibangun ing aluminium die-cast kanthi kaca bening kelas dhuwur + reflektor efisiensi dhuwur, transmisi cahya> 90%, pasuryan tengen karo finish ing hite / Ireng.

Ngirit energi, nyuda biaya

Layanan kita- audit energi, petungan cahya lan lampu LED (ngirit energi nganti 90% saka halogen) - ngirim mbayar maneh kanthi cepet lan mbantu nggayuh target hemat energi
Dhukungan kanggo entuk sertifikasi lingkungan.

Apa bedane SMD lan COB

SMD Surface mount diode-Lampu mudhun iki becik yen sampeyan pengin nyebarake cahya sing cocok kanggo wilayah sing luwih gedhe lan apik kanggo ngirimake lumens / cahya sing luwih dhuwur kanthi wattage sing luwih murah.

COB Chip on Board- Nyedhiyakake sumber cahya sing luwih apik kanthi nggunakake reflektor sing ngasilake cahya fokus sing luwih asri. Tongkol mung duwe siji chip LED, tinimbang SMD sing duwe susunan chip LED.

Spesifikasi

Model daya BANGKUT CCT PF saiki Tegangan Input Sudut Beam ukuran Potongan
JST-HTF 7W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.15A AC 220-240V 15°/24°/36° D75 * H75 mm 65 mm
JST-HTF 12W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.30A AC 220-240V 15°/24°/36° D85 * H88 mm 75 mm

Detail Ukuran

7W

7W

12W

12W

Kaluwihan

FITUR & MANFAAT

• Desain downlight LED recessed Slim menehi solusi cahya recessed kanggo langit-langit banget cethek.
• Trim putih sing wis ditempelake nyedhiyakake tampilan sing mulus.
• ENERGY STAR dirating kanggo efficiency banget lan keuntungan ngirit biaya.
• Lensa polikarbonat tahan silau, tahan benturan.
• Kanthi dimmable, cepet lan urip nganti 45 taun.
• Komponen aQuality njamin output lumen paling luweh sajrone umur LED.
• Suhu operasi sing luwih adhem tinimbang sumber cahya pijar utawa halogen.

Aplikasi

Toko perhiasan, museum, lampu swasana ati, bank, supermarket bandara lan liya-liyane.

LED Downlight-11
LED Downlight-19
Applications (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan