JARSTAR LED Linear cahya LLA 2W-30W

JARSTAR LED Linear light LLA 2W-30W
  • JARSTAR LED Linear light LLA 2W-30W
  • JARSTAR LED Linear light LLA 2W-30W
  • JARSTAR LED Linear light LLA 2W-30W
  • JARSTAR LED Linear light LLA 2W-30W

Katrangan singkat:

Model: JST-LLA
Daya: 2W-30W
Chip LED: OSRAM/ Cree
Merk Driver: OSRAM/ Philips/ Tridonic
OUT: 90/97
Werna Rampung: Putih / Ireng / Customized
Sudut Beam: 15 ° / 30 ° / 45 °
Dhiameter: 45mm-412mm
Jembar: 37-405mm


Detail Produk

Tag produk

Data produk

Informasi Sumber Cahya

• Output cahya langsung.
• Low, standar utawa dhuwur output kasedhiya karo khasiat nganti 125 Lumens saben Watt.
• 85/90 indeks Rendering werna.
• Flicker- free kanggo comfort mripat maksimum.
• Suhu Warna 3000K |4000K |5000K.
• Single bin Samsung LED karo ≤3 langkah Macadam toleransi elips.

Kinerja Produk

Desain

profil aluminium
IP20 Rated
IK08 Rated
Dipendhem
Sambungan pojok
Kasedhiya ing Putih (RAL9016) minangka standar, RAL adat kasedhiya ing panyuwunan
Modul kosong kasedhiya

Instalasi

• Recessed (nggunakake 2 klip).
• Bisa gampang disambungake menyang sistem terus-terusan.
• sambungan daya lan kontrol cepet lan prasaja.

Darurat

• 3hr terpadu darurat kasedhiya
Darurat DALI sing bisa ditangani

Proteksi Anti Mikroba

Lapisan bubuk Steritouch kasedhiya

Kanggo nemtokake negara:

Sistem LED recessed linear modular kanggo konfigurasi terus-terusan utawa mandiri.Kasedhiya ing sawetara suhu warna lan paket lumen, sing cocog karo spesifikasi sampeyan.Nggawe garis utawa sudut cahya sing terus-terusan.

Kontrol

• CASAMBI
• Sensor CP
• Solusi sing disesuaikan

Dimming

• Non- dimmable minangka standar
• DALI dimming / 0- 10V / Triac dimming kasedhiya

Optik

• TP(a) diffuser aperture bunder sing dirating.
• 15/ 30/ 45 amba beam derajat.
• Dirancang kanggo nggayuh UGR<19.

macem-macem

• 5 babar pisan taun

Spesifikasi

Model daya BANGKUT CCT PF saiki Tegangan Input Sudut Beam ukuran Potongan
JST- LL- AC 2W > 80/90 2700K-5000K > 0,65 0.05A AC 220-240 V 15°/ 30°/ 45° L45 * W45 * H49 mm L37 * W37 mm
JST- LL- AC 4W > 80/90 2700K-5000K > 0,65 0.60A AC 220-240 V 15°/ 30°/ 45° L75 * W45 * H49 mm L68 * W37 mm
JST- LL- AC 10W > 80/90 2700K-5000K > 0,65 0.60A AC 220-240 V 15°/ 30°/ 45° L147 * W45 * H49 mm L140 * W37 mm
JST- LL- AC 20W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.60A AC 220-240 V 15°/ 30°/ 45° L280 * W45 * H49 mm L273 * W37 mm
JST- LL- AC 30W > 80/90 2700K-5000K > 0,90 0.60A AC 220-240 V 15°/ 30°/ 45° L412.7 * W45 * 4H9mm L405 * W37 mm

Detail Ukuran

2W

2W

4W

4W

10W

10W

20W

20W

30W

30W

Kaluwihan

1. Die-cast aluminium heatsink kanggo ketemu rega ekonomi.
2. Non-flicking nggawe lingkungan cahya apik.
3. Desain glare-ragad, titik cahya sampurna karo cast tepat.
4. Klip sing bisa diatur, gampang dipasang.
5. IP20.
6. Umur urip 50.000 jam.

Instalasi

Cepet, aman lan gampang dipasang.
Sampurna kanggo konstruksi anyar lan remodel.
Low-profil becik kanggo instalasi cethek.
Dirating kanggo panggunaan njero ruangan.
Disetujui kanggo lokasi lembab.
Dimmable, kompatibel karo paling dimmers.
IC dirating.

Aplikasi

Dirancang kanggo lampu aksen, lampu tugas lan katerangan umum ing lingkungan omah, komersial, pendidikan, toko, perhotelan, lan kesehatan.
Output lumen dhuwur ndhukung aplikasi langit-langit dhuwur.
Becik kanggo plenum cethek utawa diwatesi.

Application (1)
Application (2)
Application (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan