JARSTAR LED Surface Mounted downlight SMB 10- 45W

JARSTAR LED Surface Mounted downlight SMB 10- 45W
  • JARSTAR LED Surface Mounted downlight SMB 10- 45W
  • JARSTAR LED Surface Mounted downlight SMB 10- 45W
  • JARSTAR LED Surface Mounted downlight SMB 10- 45W
  • JARSTAR LED Surface Mounted downlight SMB 10- 45W
  • JARSTAR LED Surface Mounted downlight SMB 10- 45W

Katrangan singkat:

Model: JST-SMB
Daya: 10W-45W
Chip LED: Warga / Cree
Merk Driver: OSRAM/ Tridonic/ Lifud
OUT: 90/97
Werna Rampung: Putih / Ireng / Customized
Sudut Beam: 50 °
Dhiameter: 90mm-190mm
Instalasi: Lumahing dipasang / Digantung


Detail Produk

Tag produk

Data produk

Lampu mudhun sing dipasang ing permukaan LED minangka sumber cahya sekitar sing kuat, duwe desain profil sing sithik kanthi output cahya sing kuat, bisa dituju kanggo nyorot fitur ing omah utawa malah digunakake ing lampu lanskap.

Lampu mudhun LED Surface Mounted migunani ing aplikasi cahya aksen, apik banget kanggo cahya tugas, dadi pilihan sing cocog kanggo macem-macem kahanan.

Lampu LED nggunakake energi kurang, tahan akeh maneh, lan ora menehi mati minangka akeh panas dibandhingake pijar lan fluoresensi cou.

LED lumahing gunung mudhun cahya.Kasedhiya ing Putih utawa Ireng, lan ing 3000K Warm utawa Cool 4000K werna cahya.Nyakup kabeh aplikasi nalika dadi lampu LED sing efisien banget, tanpa perlu nglereni bolongan ing langit-langit nalika menehi tampilan arsitektur.luminaire kanggo digunakake kanggo cahya njero ruangan umum kanggo kantor, wilayah komersial rumah sakit utawa papan omah lan kontrak.Luminaire dirancang kanggo lumahing langit-langit sing dipasang minangka luminair tunggal Awak luminer digawe saka aluminium extruded rampung ing aluminium Anodized.Luminaire wis jurusan isolasi vs lingkungan saka.Luminaire nambahake sistem optik adhedhasar lensa PC kanthi buffer polikarbonat kanthi sudut sinar 50 °.Luminaire nambahake sumber W LED kanthi suhu warna K, Reproduksi warna luwih dhuwur tinimbang% lan dispersi kromatik luwih murah tinimbang SMDC.Fixture nduweni fluks output Lm, kanthi efisiensi Lm / W lan konsumsi total W. Urip rata-rata kanggo luminaire yaiku (h).Luminaire dibangun ing DALI Dimmable Electronic Control Gear dipakani ing 220-240V;50/60 Hz.

Kinerja Produk

Bahan

Awak luminer dibangun ing aluminium diecast kanthi Lensa kelas dhuwur + reflektor efisiensi dhuwur, transmisi cahya> 90%, pasuryan tengen kanthi finish ing Putih/Ireng.

Solusi fleksibel

• Konsultasi individu.
• portofolio produk ekstensif kanggo akeh lingkungan produksi beda.
• Sistem manajemen cahya cerdas adhedhasar teknologi LED.
• Luminaires karo flux luminous dhuwur lan katerangan homogen nambah safety produksi.

Spesifikasi

Model daya BANGKUT CCT PF saiki Tegangan Input Sudut Beam  
JST-SMB 10W > 90/97 2700K-5000K > 0,65 0.25A AC 220-240 V 50° D90 * H90 mm
JST-SMB 15W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 0.35A AC 220-240 V 50° D110 * H120 mm
JST-SMB 25W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 0.60A AC 220-240 V 50° D130 * H150 mm
JST-SMB 35W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 0.90A AC 220-240 V 50° D170 * H185 mm
JST-SMB 40W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 1.00A AC 220-240 V 50° D190 * H190mm
JST-SMB 45W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 1.10A AC 220-240 V 50° D190 * H190mm

Detail Ukuran

10W

10W

15W

15W

25W

25W

35W

35W

Kaluwihan

1. Die-cast aluminium heatsink kanggo ketemu rega ekonomi.
2. Non-flicking nggawe lingkungan cahya apik.
3. Desain ragad glare, titik cahya sing sampurna kanthi cast sing tepat.
4. Klip sing bisa diatur, gampang dipasang.
5. IP20.
6. Umur urip 50.000 jam.

Aplikasi

Toko perhiasan, museum, lampu swasana ati, bank, supermarket bandara lan liya-liyane.

Applications (1)
Applications (2)
Applications (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan