JARSTAR LED Surface Mounted downlight SMD 10-60W

JARSTAR LED Surface Mounted downlight SMD 10-60W
  • JARSTAR LED Surface Mounted downlight SMD 10-60W
  • JARSTAR LED Surface Mounted downlight SMD 10-60W
  • JARSTAR LED Surface Mounted downlight SMD 10-60W
  • JARSTAR LED Surface Mounted downlight SMD 10-60W

Katrangan singkat:

Model: JST-SMD
Daya: 10W-60W
Chip LED: Warga / Cree
Merk Driver: Lifud/Tridonic/Meanwell
OUT: 90/97
Werna Rampung: Putih / Ireng / Customized
Sudut Beam: 20 ° / 40 °
Dhiameter: 75mm-205mm
Instalasi: Lumahing dipasang / Digantung


Detail Produk

Tag produk

Data produk

Lampu mudhun sing dipasang ing lumahing LED saka Jarstart Lighting cocog kanggo nyedhiyakake katerangan mudhun kanggo aplikasi omah utawa komersial interior lan njaba ing ngendi lampu mudhun normal ora bisa ditindakake.Nampilake Kripik LED COB sing kuat kanthi reflektor optik sudut sinar 20/40 derajat sing cocog karo kualitas dhuwur.Dimmable kanthi lengkap karo Dimmer LED paling unggul, mburi lan universal lan dirating ing IP65 kanggo kinerja tahan cuaca sing unggul.Kasedhiya ing Rampung Putih Gloss utawa Ireng kanthi suhu warna Warm White 3000K utawa 5000K Cool White.

Kinerja Produk

Garansi Ganti 5 Taun.

IP65 kanggo kinerja njaba sing unggul.

Bubuk ditutupi ing Gloss Putih utawa Ireng.

Kanthi dimmable karo paling Anjog, Trailing lan Universal LED Dimmers.

Bahan

Awak luminer dibangun ing aluminium diecast kanthi Lensa kelas dhuwur + reflektor efisiensi dhuwur, transmisi cahya> 90%, pasuryan tengen kanthi finish ing Putih/Ireng.

keuntungan customer

Efisiensi biaya dhuwur, wektu mbayar maneh sing menarik.

• kaping payback singkat kanggo sistem cahya.

• cahya LED lan LMS konsumsi energi murah lan ngurangi biaya energi.

• Comprehensive selaras karo standar.

• jaminan ekstensif.

Spesifikasi

Model daya BANGKUT CCT PF saiki Tegangan Input Sudut Beam cotout
JST - SMD 10W > 90/97 2700K-5000K > 0,65 0.25A AC 220-240 V 20°/40° D90 * H90 mm
JST - SMD 15W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 0.35A AC 220-240 V 20°/40° D110 * H120 mm
JST - SMD 20W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 0.50A AC 220-240 V 20°/40° D110 * H120 mm
JST - SMD 25W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 0.65A AC 220-240 V 20°/40° D130 * H150 mm
JST - SMD 30W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 0.75A AC 220-240 V 20°/40° D170 * H185 mm
JST - SMD 40W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 1.00A AC 220-240 V 20°/40° D190 * H190mm
JST - SMD 50W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 1.20A AC 220-240 V 20°/40° D190 * H190mm
JST - SMD 60W > 90/97 2700K-5000K > 0,90 1.5A AC 220-240 V 20°/40° D190 * H190mm

Detail Ukuran

10W

10W

15W

15W

20W

20W

25W30W

25W / 30W

40W

40W

50W

50W

60W

60W

Kaluwihan

Biaya sing luwih murah, efisiensi sing luwih dhuwur

• Konsumsi energi sing sithik banget.
• payback Rapid.
• Iluminasi sing apik bisa ningkatake produktivitas.
• Kualitas awet: model cahya karo IK08 apik impact resistance, IP65 pangayoman marang- bledug lan banyu mlebu.

Rasa nyaman

• Cahya minangka faktor feelgood kanggo tamu: kombinasi harmonis saka cahya umum lan aksen.
• Lampu multifungsi kanggo macem-macem tujuan: urip, kerja, turu.
• pangguna-loropaken: prasaja kanggo operate, cahya dimmable.

Ngirit energi, nyuda biaya

Layanan kita- audit energi, petungan cahya lan lampu LED (ngirit energi nganti 90% saka halogen) - ngirim mbayar maneh kanthi cepet lan mbantu nggayuh target hemat energi
Dhukungan kanggo entuk sertifikasi lingkungan

Aplikasi

Dirancang kanggo lampu aksen, lampu tugas lan katerangan umum ing lingkungan omah, komersial, pendidikan, toko, perhotelan, lan kesehatan.

Output lumen dhuwur ndhukung aplikasi langit-langit dhuwur.

Becik kanggo plenum cethek utawa diwatesi.

Applications (1)
Applications (2)
Applications (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan