Kabar

  • Lampu sorot led berapa watt?Faktor sing kudu ditimbang nalika tuku
    Wektu kirim: Sep-27-2022

    Lampu sorot led berapa watt?Faktor sing kudu ditimbang nalika tuku "topik. Pitakonan pisanan sampeyan kudu nalika blanja kanggo sorotan LED iku pinten wattage wis. Nalika ana akeh faktor kanggo nimbang nalika tuku jinis cahya, sampeyan Searches bisa rampung bas...Waca liyane»

  • Carane milih model lampu sorot LED?
    Wektu kirim: Sep-27-2022

    Cara milih model lampu sorot LED?Saliyane suhu warna, faktor penting liyane sing kudu ditimbang kanggo lampu sorot LED yaiku sudut sinar.Iki nemtokake cara merata cahya disebarake ing permukaan.Sudut sinar sing sempit konsentrasi cahya ing area cilik, ...Waca liyane»

  • Telung Tube LED Grille Light Specifications
    Wektu kirim: Sep-13-2022

    Ana macem-macem jinis lampu grille LED ing pasar.Saben wong ditondoi dening sumber cahya lan struktur.Artikel iki bakal ngrembug macem-macem jinis lampu gril LED lan spesifikasie.Ayo dadi miwiti karo definisi dhasar.Lampu gril LED telung tabung yaiku siji ...Waca liyane»

  • Apa sing kudu ditindakake yen lampu trek LED ora bisa dipateni?
    Wektu kirim: Sep-13-2022

    Yen sampeyan wis nginstal perlengkapan lampu trek, sampeyan bisa uga mikir "apa yen lampu trek LED ora bisa surem?"Bohlam luwih rumit tinimbang lampu pijar lan rentan kanggo masalah kaya kelip-kelip.Yen sampeyan duwe masalah iki, sampeyan kudu mriksa dhisik kanggo nggawe ...Waca liyane»

  • Pira daya lampu sorot trek sing dipimpin?
    Wektu kirim: Aug-30-2022

    Daya sorotan trek sing dipimpin utamane dipérang dadi: 5W, 7W, 12W, 16W, 20W, 30W, 35W, 40W.Lampu sorot LED nganggo sumber cahya LED sing berkualitas, spektrum murni, warna sing sugih, perlindungan lingkungan lan hemat energi.Cangkang paduan aluminium, entheng lan prasaja, beauti ...Waca liyane»

  • Apa lampu trek LED?
    Wektu kirim: Aug-30-2022

    Lampu trek LED minangka lampu trek kanthi LED minangka sumber cahya, alias: lampu trek LED.Iki minangka jinis lampu trek lan akeh digunakake ing pusat perbelanjaan (toko sandhangan, toko perabot lan toko merek liyane), tampilan mobil, perhiasan, hotel bintang, sandhangan merek, ...Waca liyane»

  • Cara kabel led track light
    Wektu kirim: Aug-20-2022

    Cara instalasi lampu trek sing dipimpin: 1. Trek dipasang ing langit-langit.2. Langit-langit slotted, lan trek diinstal ing slot.3. Trek bisa nyadari instalasi kabel hanging.Cara instalasi 2 saka lampu trek sing dipimpin: 1. Copot lampu trek, sambungake co...Waca liyane»

  • Carane nginstal lampu trek LED?
    Wektu kirim: Aug-20-2022

    Lampu trek LED dipasang kaya ing ngisor iki: 1. Pasang trek ing langit-langit.2. Pasang lampu trek ing trek.3. Kertu konektor ngisor lamp pas karo trek lan tetep.Babagan Lampu Track LED: Lampu trek LED minangka lampu trek kanthi LED minangka sumber cahya, ali...Waca liyane»

  • Nyelehake Lampu Trek LED ruangan ing latar mburi
    Wektu kirim: Aug-11-2022

    Yen sampeyan nimbang sawetara lampu trek LED ruangan ing latar mburi, penting kanggo nimbang sawetara faktor.Rongshi Lighting nuduhake manawa lampu jinis iki duwe macem-macem keuntungan.Kaping pisanan, bisa madhangi reca ing museum.Ana macem-macem jinis lampu trek sing cocog karo ...Waca liyane»

  • Lampu sorot LED minangka pilihan sing apik kanggo kabutuhan cahya sampeyan
    Wektu kirim: Aug-11-2022

    Urip baterei minangka faktor kunci nalika tuku lampu sorot LED.Umur baterei sing diiklanake asring ora nyata lan bisa uga adhedhasar pilihan irit daya.Sampeyan kudu nggoleki opsi baterei sing bisa diisi ulang.Umur baterei bisa beda-beda ing antarane spesifikasi model, lan baterei sing bisa diisi ulang bisa uga ...Waca liyane»

  • Led Downlight Fixtures diterangno
    Wektu kirim: Oct-18-2021

    JARSTAR Model No.:DTF-10W-50W IP44 60Degree/90Degree Downlights minangka kabeh-tujuan saka peralatan cahya amarga digunakake minangka komponen saka rencana cahya apik ing paling proyek cahya.A downlight paling asring digunakake kanggo nyedhiyani cahya umum ing specif ...Waca liyane»

  • Cahya ing hotel
    Wektu kirim: Oct-11-2021

    JARSTAR Nomer Model: DTC-10W/20W/30W/40W IP65 45 Derajat ...Waca liyane»

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2