Led Downlight Fixtures diterangake

JARSTAR Nomer Model: DTF-10W-50W IP44 60 Derajat / 90 Derajat

Downlights minangka kabeh-tujuan saka peralatan cahya amarga digunakake minangka komponèn saka rencana cahya apik ing paling proyèk cahya.Downlight paling asring digunakake kanggo nyedhiyakake cahya umum ing papan tartamtu.Nanging kepiye sampeyan milih lampu mudhun LED sing dibutuhake ing papan sampeyan?Ana akeh opsi metu ana!

Dhuwur langit-langit

Sing luwih dhuwur langit-langit, luwih sumber cahya saka lumahing sampeyan kudu madhangi kang mbutuhake jinis tartamtu saka peralatan downlight.Nalika nggunakake lampu mudhun kanthi sudut sinar sing luwih sempit kayata gimbal LED (40°) downlight, intensitas cahya sing kena ing lantai luwih gedhe tinimbang yen sampeyan nggunakake downlight tetep kanthi sudut sinar lebar (120°).Kanthi amba sinar sing amba, cahya disebar menyang udhara, ninggalake area permukaan luwih peteng.

NEW2

Aplikasi lampu tugas

Apa sing kudu dipadhangi ing kamar?Apa sampeyan butuh lampu umum utawa lampu tugas?Priksa artikel blog kita babagan 3 Jinis Dasar Lampu kanggo mbantu nggawe keputusan sampeyan.
Yen sumber cahya sampeyan duwe sinar sing sempit, iki ngidini cahya bisa dikonsentrasi ing permukaan ing ngendi tugas kasebut ditindakake.
Balok sing amba ora ngidini cahya tekan permukaan sing kudu dipadhangi.Pilihan balok lebar luwih disenengi ing cahya sekitar utawa umum.

NEW3

Langit-langit miring

Apa sampeyan pengin ngarahake cahya ing area tartamtu?Kanthi lampu mudhun gimbal LED, modul bisa diputer 360° lan diiringake 24° mudhun menyang area sing arep dipadhangi.

Kanthi downlight LED tetep, arah cahya ora bisa diganti.Mulane, area tartamtu saka kamar utawa spasi ora bisa dipadhangi.

Pikiran pungkasan

Apa yen kita nggunakake lampu downlight LED tetep tinimbang lampu downlight gimbal LED kanggo langit-langit sing dhuwur utawa miring, utawa kanggo lampu tugas utawa aksen?

Nggunakake lampu mudhun tetep ing aplikasi kasebut bakal nyebabake siji utawa luwih masalah ing ngisor iki:

1. Cahya ora bakal konsentrasi ing wilayah sing sampeyan butuhake amarga sudut sinar 120 ° sing amba.

2.More tetep LED downlights bakal needed kanggo output cahya padha.

3. Biaya instalasi bakal luwih dhuwur amarga bakal luwih akeh downlights kanggo nginstal.

4. Lampu sorot LED tetep kudu dipasang luwih cedhak kanggo entuk output cahya sing padha karo lampu mudhun LED Gimbal, sing bisa uga ora katon sing sampeyan pengin entuk.

Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan nemtokake peralatan lampu mudhun LED sing cocog kanggo kabutuhan khusus sampeyan.Nalika nerangake cahya tugas lan cahya aksen, pasrahake menyang lampu mudhun gimbal LED sing mumpuni.Lampu mudhun LED tetep, kanthi sudut sinar sing amba, paling apik digunakake kanggo nyedhiyakake tingkat cahya sekitar sing seragam ing sawijining ruangan utawa papan.


Wektu kirim: Oct-18-2021