Cahya ing hotel

JARSTAR Nomer Model: DTC-10W/20W/30W/40W IP65 45 Derajat

NEWS (6)
NEWS (2)
NEWS (3)
NEWS (4)
NEWS (5)

Nalika mikir babagan cahya ing hotel, kita kudu nimbang macem-macem acara sing kedadeyan ing papan tartamtu, dadi konferensi awan utawa pesta sore.Pancen, hotel saiki duwe macem-macem fasilitas kanggo ngatur: balai resepsi, restoran, lan koridor, lorong, kamar tamu, lan ruang rapat uga area layanan lan area rekreasi.Iku kritis kanggo bisa nyetel cahya, kanggo ngganti werna saka papan, lan ambiance saka padhang lan nengsemake kanggo anget lan ngundang minangka sawetara fasilitas iki operate 24/7, lan biaya operasi nambah munggah cepet.

Ing ngisor iki minangka pandhuan cahya kanggo mbantu sampeyan madhangi kabeh wilayah hotel kanthi tepat:

Lobi lan Resepsi

NEWS (7)

Lobi lan area resepsi minangka rong ruang ing hotel kanggo nampa tamu sing sepisanan: Nggawe wong sing metu.Ing wilayah kasebut, hotel nduweni kesempatan kanggo nyatakake keunikane minangka merek liwat arsitektur, desain, lan suasana.Penting kanggo nggabungake pilihan lampu sing fleksibel lan dikontrol kanggo nggawe atmosfer tartamtu.

Amarga kecanggihan sing rapi, keluwesan lan distribusi sinar, lampu mudhun lan peralatan recessed tradisional minangka sawetara pilihan lampu sing paling populer kanggo akeh area resepsi hotel.

Restoran lan Kamar Konferensi

Konsèp lan desain sing ora bisa ditemtokake lan desain minangka aspek sing penting banget ing wilayah panedhaan lan hiburan: Lampu kudu nandheske keaslian acara kasebut, dadi tradisional, kelangan utawa eksotis.Cahya hotel ing wilayah kasebut kudu digunakake kanggo macem-macem tujuan.
Lampu mudhun, luminair dipasang ing langit-langit, panel lan garis bar tipis mbantu nyedhiyakake macem-macem sumber cahya.

NEWS (8)

lorong-lorong

NEWS (1)

Spasi iki nuntun tamu menyang kamar.Cahya sing diatur bisa nyuda "efek trowongan" lan nggawe rute luwih nyenengake lan uga aman kanggo tamu.Kajaba iku, pamilik hotel kudu ngormati peraturan lampu darurat sing ketat.Pungkasan, staf hotel ngentekake wektu akeh ing wilayah kasebut, mula nyetel tingkat pencahayaan kanggo kepenak lan nggampangake efisiensi kerja uga dadi faktor penting.

Lampu mudhun lan lampu langit-langit bisa nambah tingkat cahya nalika njaga tampilan sing nyenengake.


Wektu kirim: Oct-11-2021